lowres_R9Q6004.jpg

Flashdance!

Tibble musikal 2022

Vi är överlyckliga och väldigt peppade över att få arbeta igen och att Ni publiken äntligen får möjlighet att gå på teater igen! Till våren bjuder vi in till visning av musikalen Flashdance!

Flashdance bygger på kultfilmen med samma namn. Filmen hade premiär 15 april 1983 och fick stor genomslagskraft. Historien följer ett stark 80-talstema som handlar om unga människors drömmar och längtan om att lyckas inom dans, musik och/eller teater i en värld där det kan tyckas saknas helt eller kännas vara omöjligt. I den hårda industristaden Pittsburgh får vi följa Alex som har ett hårt arbete inom stålindustrin på dagarna och dansar på kvällarna på nattklubben Harry’s. Hennes innersta dröm är att få arbeta som dansare på heltid och hennes fantastiska mentor Hanna stöttar henne att söka till den eftertraktade Shipley Dance Academy. Karaktärerna som finns på Harry’s, på den konkurrerande och till ytan fashionabla dansklubben Camelont och runt omkring industrin är starka personligheter som rör om i tillvaron. Naturligtvis finns också ett par kärlekshistorier invävda i berättelsen!

Musikalen bjuder på hög energi med hits som Maniac, Gloria, Manhunt och What a feeling.

Vår ensemble är Musikalelever och de tillsammans med Bild & Formeleverna får arbeta med ett professionellt konstnärligt team, orkester och ljud- och ljus-tekniker i skapandet av musikalen Flashdance!

Varmt välkomna till Tibble teater!

Föreställningar

Fredag 28/4 kl. 19:30 (Premiär!)
Söndag 1/5 kl. 15:00
Torsdag 5/5 kl. 19:30
Fredag 6/5 kl. 19:30
Lördag 7/5 kl. 19:30

Biljetter

Biljetterna släpps onsdag 1/12 kl. 12:00

Länk till bokning kommer inom kort.

Kontakt

Malin Stenholm, Producent
malin.stenholm@tibble.nu