lowres_R9Q6004.jpg

Tibbles nya hemsida

Välkommen till nya Tibble.nu!

Vi hoppas att Tibble.nu ska göra det lättare för dig som går på högstadiet att göra ditt gymnasieval. Därför har vi fyllt vår hemsida med information, nyheter, intervjuer och filmer för att du ska få en bra inblick i hur det är att studera på Tibble Campus Täby.

Här hittar du inte bara information om våra utbildningar. Under fliken ”Om Tibble” finns matnyttig information om vår skola, och under ”Att vara elev på Tibble” kan du läsa mer om hur det är att just vara elev hos oss. Vi har också samlat information som kan komma till användning för dig som går i årskurs 9 under fliken ”Gymnasievalet”.

Om du är elev som redan studerar på Tibble Campus Täby, eller tillhör vår personalstyrka hänvisar vi er till vår Tibbleportal. Här hittar ni intern information och snabblänkar som kommer till användning i er utbildning. Du kommer åt Tibbleportalen genom ikonerna högst upp i det högra hörnet. Ikonen som liknar ett hus tar dig till Tibbleportalens startsida och blixt-ikonen till vänster ger dig enkel åtkomst till snabblänkarna.

Välkommen att kika runt på vår hemsida!

Kontakt

Projektledare kommunikation

Josefin Hagvall

Telefon: 073-661 27 36

@