lowres_tibble_R9Q3654.jpg

Hälsning från rektorn

Rektor Liisa Gellerstedt hälsar nya och gamla elever välkomna tillbaka till Tibble

Välkommen till Tibble gymnasium!

Nu börjar en viktig tid i ditt liv och vi är glada att du valt att tillbringa de närmaste tre åren med oss. Tillsammans kommer vi att lära känna varandra och utforska många olika ämnen som du kanske möter för första gången. Du kommer att få både utmaningar och nya perspektiv som blir bidragande i din personliga utveckling. Nya intressen upptäcks och goda rutiner etableras samtidigt som du navigerar dig igenom gymnasietiden.

Det händer mycket på Tibble. Människor som inte kände varandra sedan tidigare möts och samlas runt gemensamma kompisar eller nyfunna bekantskaper. Kanske formas nya vänskaper i någon av Tibbles många föreningar, eller som publik till något musikframträdande eller idrottsevenemang. Kanske är det i Lärpunkten banden knyts när behovet av plugghjälp i matte förenar hela skolan. Men det kan också vara på rasten som rundpingisen blir starten till bra nätverkande.

Lärarna, elevhälsan, syv och all övrig personal kommer att finnas för dig under dina tre år. De ger dig utrymme för både din personliga utveckling och för en riktigt god akademisk grund som skall hålla för dina framtida vägval. De kommer att engagera dig i dina studier och hjälpa dig att hitta motivationen att orka litet till, att vilja litet mer och att upptäcka nya talanger hos dig själv. Det här är din skola och nu är det dags för dig att ta din plats i vår elevgrupp.

Det skall bli så kul att ses!

Liisa Gellerstedt, rektor.

Kontakt

Rektor

Liisa Gellerstedt

Telefon: 08-5228 27 00

@