P-tech ger eleverna Kunskap inom tekniska verktyg

Tibble Gymnasium är sedan hösten 2020 kopplat till P-TECH som är en digital inlärningsupplevelse som ger elever och lärare tillgång till spetskompetens inom digital branscherkända verktyg. Detta innebär att alla elever på Tibble, och då främst eleverna på Teknikprogrammet, kan komma åt material som AI, Datavetenskap, Blockchain, Cybersäkerhet och mycket mer helt gratis. Eleverna får möjlighet att studera och utveckla sina färdigheter inom växande områden som blir allt mer eftertraktat inom flertalet branscher. De certifieras även med diplom som verifierar den nya kunskapen.

Tack vare våra grymma elever som deltar i tävlingen #HackYourWorld, ett hackaton för teknikintresserade gymnasieelever, har Tibble fått möjlighet att ansluta till den här vägledande tjänsten inom den omfattade världen av teknik.

Läs mer om P-TECH här.