Hon tar över som rektor

Från och med oktober stiger Liisa Gellerstedt in i rollen som rektor på Tibble Gymnasium Campus Täby. Hon tar över efter den tidigare rektorn Håkan Söderström som blir kvar inom koncernen och istället tar rollen som skolchef där han ska fortsätta driva skolutvecklingen. Liisa har tidigare haft rollen som biträdande rektor för ekonomiprogrammet och har varit verksam på skolan sedan slutet av 90-talet. Som nybliven rektor vill hon värna om Tibbles mångfald och stabilitet och få alla elever att känna delaktighet i skolan.

Rollen som skolans rektor har de senaste 10 åren axlats av Håkan. Han blir istället skolchef för den Cedergrenska skolkoncernen som Tibble Gymnasium Campus Täby ingår i. Håkans vision är att erbjuda alla barn och ungdomar den absolut bästa utbildningen och hans roll omfattar bland annat koncernens relation till skolmyndigheterna och skolornas myndighetsutövning.