Lärpunkten

På Lärpunkten kan elever få hjälp med sina skoluppgifter, läxor och studieplanering av en pedagog, men kan även välja att jobba självständigt. Lärpunkten har fasta öppettider under vilka det finns en eller flera pedagoger på plats. Lärpunktens öppettiderna finns under kontakt i Tibble appen och som en nyhet på SchoolSoft, samt uppsatta vid receptionen och på dörren till tysta rummet i biblioteket.

Lärpunkten Biblioteket

Stödet är öppet för alla elever och sker i tysta rummet i biblioteket. Några tider är ämnesinriktade och sal för det stödet anges på öppettiderna. Nytt för i år är Office 365 supporten där elever kan få hjälp att lära sig Office-programmen (Outlook, Teams, Word osv), men även SchoolSoft och Tibble-appen. Verksamheten är öppen för drop-in.

Lärpunkten Matematik

Stödet gäller enbart matematik och några stödtider är kursnivåsinriktade. Drop in gäller om inget annat har angivits. Se öppettider för vilka salar som gäller.