Information om antagningen

Gymnasieantagningen

Den 8 juli visas det slutliga antagningsbeskedet på Gymnasieantagningen.

Gymnasieantagningen ansvarar för placeringen av elever efter kölistan fram till och med den 14 augusti och kommunicerar erbjudanden av platser via ansökningssystemet. Frågor om antagningen hänvisas av den anledningen dit. Kontakta dem på: gyantagningen@storsthlm.se

Den 15 augusti tar skolorna över listorna. I mån av plats tar vi kontakt med de elever som har en reservplats genom de kontaktuppgifter som angetts i ansökan.

Platser kommer kunna erbjudas efter köordning i den mån antagna elever av olika anledningar väljer att lämna sina platser.

För dig som blivit antagen

Vi hälsar dig som blivit antagen till Tibble Gymnasium Campus Täby varmt välkommen till oss i höst. Inom ett par veckor skickar vi ett brev till din folkbokföringsadress. I brevet får du ta del av mer detaljerad information om dina första dagar hos oss. Nedanför hittar du utvalda delar. Vi ser framemot att träffa dig!

Upprop årskurs 1

Måndagen den 17 augusti 2020, kl. 9.00 är det upprop klassvis för alla elever i årskurs 1. Vi inleder dagen med att samlas programvis utanför skolan, så att vi kan hålla distans på ett bra sätt. Information om var ditt program ska samlas hittar du här. Inom området inväntar du att biträdande rektor ropar upp din klass. Tänk på att alltid behålla distansen. Efter uppropet följer ett program med din mentor och dina klasskamrater samt en digital introduktion.

Klasslistor

Orientera dig om vilken klass du tillhör innan uppropet. Klasslistor med ditt namn och klass kommer finnas anslagna utanför huvudingången och även vid ingången till Tibble Teater.

Du är tillsammans med din klass de första skoldagarna. Introduktionsveckan avslutas med den berömda Tibblekampen.

Covid-19

Vi planerar att starta höstterminen på plats i skolans lokaler tillsammans med våra elever och ser framemot att träffas igen.

Vi vill däremot påminna om och understryka vikten av att visa hänsyn till dina medmänniskor genom att:

• Stanna hemma om du känner dig sjuk, även vid mycket lindriga symtom
  • Håll avstånd så ofta det går även i skolans lokaler
  • Tvätta händerna ofta
  • Undvik att ta dig i ansiktet.

Skolan håller sig uppdaterad om det senaste läget och uppdaterar informationen om nya rekommendationer ges från aktuella myndigheter.