Öppet hus digitalt

Upplev skolan på distans

Vi har valt att genomföra höstens öppna hus digitalt, så du ska kunna få den informationen du behöver inför ditt gymnasieval från ditt eget hem. 

På vår hemsida hittar du intervjuer med elever och lärare från de olika programmen samt förenigar på skolan, som ger dig en känsla av hur det är att plugga på vår Tibble. Du också göra ett virtuellt besök på skolan för att så våra lokaler och ta del av ännu mer spännande material. 

24-26 november genomfördes en livesändning med programpresentationer av rektor och lärare. Dessa filmer kan du också ta del av nedan. 

 

3D-visning av skolan

Gör ett virtuellt besök och klicka dig runt i våra fina lokaler och ta del av informationen om våra utbildningar och filmer som visar hur det är att vara elev på skola.

 
Under pilen i vänstra hörnet som heter "Highlights" kan du snabbbt ta dig vidare till den utbildningen eller delen av skolan du vill veta mer om. Tryck på de färgglada prickarna och lär dig mer om skolan. Blå prick ger dig information i text. Röd prick ger dig filmer eller bilder. Gul prick ger dig information om antagningsgränser och poängplan.

 

Välkommen in här!

Kontakt med SYV och elevhälsa

Studie- och yrkesvägledare

TELEFONTIDER 

Utöver öppet hus har våra studie- och yrkesvägledare även telefontid för frågor om gymnasievalet på tisdagar och torsdagar mellan kl. 9-11.

IDA LINDELL

IHL, Teknik och Natur
073-661 27 16

VANESSA CASE

Estet och Samhällsvetenskap
073-661 27 15

MALIN ÅHLANDER

Ekonomi
073-661 27 52

 

Elevhälsa

Välkommen att kontakta vår elevhälsa där kuratorer, specialpedagog och skolsköterskor arbetar. 

Kurator: kurator@tibble.nu.
Specialpedagog: niklas.lefrell@tibble.nu 
Skolsköterskor: carina.lassi@tibble.nu eller maria.axen@tibble.nu