Öppet Hus 2020

Varmt välkommen på Öppet hus 2020

Trots de rådande omständigheterna ser vi fram emot att träffa dig i höst. Därför kommer du ha möjlighet att boka in dig på en presentation för programmet du är mest intresserad av på vår skola. Träffa vår rektor, biträdande rektorer, lärare och elever och ta reda på hur det är att studera på Tibble Gymnasium Campus Täby.

Bokningen sker online och blir tillgänglig på hemsidan senare under hösten. Det kommer finnas ett begränsat antal platser för varje presentation och det är först till kvarn som gäller. Så se till att redan nu markera vilken dag och tid du vill delta i din kalender.

Vi följer utvecklingen av hälsomyndighetens rekommendationer och reserverar oss för förändringar i programmet. Vi säkerställer möjlighet att hålla avstånd mellan alla sällskap och ber er visa hänsyn till andra besökare.

Datum och tid för öppet hus

Under vårt öppna hus får du bland annat lära känna våra kompetenta och engagerade lärare, uppleva den inspirerande studiemiljön och träffa elever som tycker om sin skola. 

Tisdag 24 november

16:00 Natur

17:00 Teknik

18:00 Idrott, hälsa och ledarskap

19:00 Natur

Onsdag 25 november

17:00 Ekonomi

18:00 NIU/LIU-utbildningar

19:00 Ekonomi

Torsdag 26 november

17:00 Samhälle

18:00 Estet

19:00 Samhälle

 

 

Parkeringsinformation

Inför våra öppna hus gör vi alltid vårt bästa för att tömma våra parkeringar så att våra gäster kan stå här. Parkeringsvärdar finns på plats under kvällen för att hjälpa dig med att hitta en parkering. Inget tillstånd behövs för att parkera vid skolan i samband med Öppet hus.

På Marknadsvägen, ner mot Åva, finns också en större öppen grusparkering mot tågspåren.

En kort promenad från vårt gymnasium finns även Täby centrums parkering, som brukar ha gott om lediga platser under kvällstid. Där får man stå upp till två timmar utan kostnad.