lowres_tibble_R9Q2939.jpg

UF-galleria

Köp produkter från Tibbles UF-företag

Välkommen till Tibbles UF-galleria! Här ställer årets UF-företagare ut sina fantastiska produkter och tjänster som du har möjlighet att köpa. Tryck på länken under varje företag för att komma till köpsidan.

Eleverna som bedriver UF-företag går ekonomiprogrammet eller läser kursen Entreprenörskap (UF) som individuellt val.

image0-1.png

Bake Bag UF

Vi säljer en kasse med färdiguppmätta ingredienser och ett medföljande recept. Detta är för att göra det så smidigt som möjligt för konsumenten. Inuti kassen finns ett antal små påsar, i dessa är de torra ingredienserna redan uppmätta och blandade med varandra anpassat efter när i bakningen dem ska blandas i. På så sätt slipper man mycket disk, och behöver inte heller köpa stora mängder ingredienser som ligger och samlar damm i skafferiet.

Medlemmar:
VD: Thilda JelldalEkonomiansvarig: Wilma HammargrenProdukt och kommunikationsansvarig: Agnes HildingFörsäljning och marknadsföringsansvarig: Tova Winje

Instagram

Skarmbild-2023-11-28-171203.png

BirdieWear UF

Vi på BirdieWear erbjuder stilrena, funktionella och estetiskt tilltalande pikéer till golfspelare. Pikétröjan är tillverkad av högkvalitativ polyester vilket gör att pikéerna inte bara är lätta och bekväma att bära, utan också hållbara och lätta att sköta. En annan distinkt egenskap hos pikéerna är deras förmåga att hantera fukt effektivt, vilket är viktigt för golfare som spelar under varierande väderförhållanden. Pikéerna har en modern design som kombinerar klassisk stil med moderna detaljer, vilket gör produkten tilltalande för både yngre och äldre golfentusiaster.

Medlemmar
Albin Lagerblad Öhrn, Melvin Kvist, Moltas Hansson, Gustav Brandell och Oscar Bryngelsson Jansson.

Instagram

 

Fardigstallning-av-logga-45-05.png

Blommor & Bin UF

Blommor och Bin UF är ett miljömedvetet UF-företag som fokuserar sig på överlevnaden och vetskapen kring binas överlevnadssituation. Vi säljer bivaxdukar och fröpåsar innehållande blomsterängsmix som gynnar bina.

Medlemmar:
Erik Nöu, Felix Fredriksson, Hampus Strand, Olle Randén och Sixten Salomon.

Säljsida

Instagram

IMG_5852.jpeg

Doft UF

Doft UF säljer påfyllningsbara miniparfymflaskor.

Medlemmar:
Leopold Sharifi, Adrian Alhskog, Noel Alexis, Edwin Henriksson, Filip Källström.

Instagram

PHOTO-2023-12-12-14-22-37.jpg

INTELEZI UF

Vi är ett UF företag som gör handgjorda silverberlocker i 999 silver från grunden. Våra berlocker kan man sätta på sina gamla smycken och kedjor för att fräscha upp dem, på så sätt återanvänder vi våra tillgångar och förlänger deras livslängd. Det funkar lika bra på ett par örhängen som på ett halsband eller armband. Vi förädlar silverlera till 4 unika berlocker som är dedikerade till noga utvalda hjälporganisationer; Operation Smile, Frisk och Fri, Håll Sverige Rent och Svenska Downfonden. Vår vision är att människor stolt ska bära våra berlocker med vetskap om att de bidrar till ett hållbart samhälle och en bättre värld för alla.

Medlemmar
Ellen Jernhall, Ebba Ekdahl, Emeli Boije Lundgren, Emelie Eklund, Joline Beatus, Julia Handin

Instagram

 

image001-1.png

Kase UF

Kase vision är att skapa högkvalitativa och hemtrevliga prydnadskuddsfodral i återanvända tyger, främja hållbarhet och erbjuda kunderna unik design för ett vackert och mysigt hem.

Medlemmar:
Linn Kihlberg, Maya Wallin, Jessie Söderberg, Rosa Fastén, Isa Nohrborg, Thelma Backlund  

Hemsida

Instagram

image.png

Miro UF

Vi på Miro UF säljer handvirkade väskor med fokus på hållbarhet och unika designelement. Vi strävar efter att erbjuda en produkt som möjliggör smidig förvaring samtidigt som det är en trendig accessoar som stärker din personliga stil. Miro UF vill göra det möjligt för dig att köpa din väska med gott samvete. Tillsammans arbetar vi mot en mer hållbar värld där mode fortfarande kan stå i centrum!

Medlemmar:
Nathalie Hasslund, Jennie Hallstensson, Emelie Sahlin, Hanna Nordin och Jasmine Khudir

Hemsida

Instagram

Tiktok

image001.jpg

NorthVision UF

NorthVision UF säljer stilrena och prisvärda solglasögon som alla ska kunna ha råd med. Vi säljer två olika huvudvarianter, All Day och Sun. Sun modellen är klassiska solglasögon medans All Day är solglasögon med gula respektiva blåa linser. Detta säljer vi för att alla ska ha möjlighet att bära solglasögon under alla olika säsonger, med anpassade linser till olika tillfällen). Vardera kategori har två olika modeller.

Medlemmar
Linus Vikström (marknadsföringsansvarig, försäljningsansvarig), Elias Roppen (VD), Gustaf Österlund (ekonomiansvarig, inköpsansvarig), Linus Georgii Hemming (administration och kommunikationsansvarig)

Hemsida

Instagram

 

image001.png

Paisley UF

Vår affärsidé är att designa unika handgjorda datorfodral i paisley mönster. Vår idé uppkom genom att vi var trötta på våra gamla personlighetslösa datorfodral. I en mer och mer ytlig omvärld vill vi uppmuntra till autensitet och genuinitet. Det var detta som drev oss till att bilda vårt företag, paisley UF. Våra produkter är handgjorda och unikt designade av oss. Fodralen är konstruerade för att skydda din dator på bästa sätt, med hjälp av ett skyddande material.

Medlemmar:
Emma Svanström, Wilma Almåsen, Alice Grannas, Liv Eriksson och Ebba Sjölander.

Instagram

IMG_3702.jpg

ReFashioned UF

Vår affärsidé är att sälja snygga och unika secondhand kläder. Vi vill med detta att fler modeintresserade tonårstjejer ska köpa återanvända kläder med högkvalitet istället för att ständigt köpa nya plagg. Att handla kläder hos ReFashioned UF bidrar till ett hållbart klimat, du minskar på jordens resurser och dessutom mängden textilavfall.

Medlemmar:

VD/Personalansvarig: Louise Mårtén
Inköpsansvarig/Administrationsansvarig: Källa Kairenius
Marknadsföringsansvarig/Försäljningsansvarig: Alice Lindgren

Instagram

Tiktok

image002.png

Stockholm Apparel UF

Vi på Stockholm Apparel förenar hållbarhet och exklusivitet genom att återförsälja trendiga, begagnade modeartiklar av hög kvalitet till ett bra pris. Du som köpare spar alltså både pengar samtidigt som vi tillsammans bidrar till en hållbar framtid!

Medlemmar
Charlie Mehlmann (VD & Personalansvarig), Philip Porander (Marknadsföring- och försäljningsansvarig), Gustav Roos (Kommunikation- och inköpsansvarig) och Adam Mella (ekonomiansvarig)

Hemsida

Instagram

 

Suave-UF-logo.png

Suave UF

Suave UF har ett affärskoncept som kombinerar bekvämligheten hos pyjamasbyxor med egendesign. Vårt företag fokuserar på en kombination av mode, teknik och komfort för att tillgodose en bred kundkrets.

Medlemmar:
Morgan Tull (VD/personalansvarig), Albin Smedberg (marknadsföringsansvarig), Emil Franzen (ekonomiansvarig), Ludwig Tegnevi (produkt- och inköpsansvarig och kommunikation- och administrationsansvarig), Johan Sandström (försäljningsansvarig).

Instagram

IMG_9913.jpeg

Tessutidesign UF

Vi säljer högkvalitativa t-shirts med unika designs i form av tryck och patches.

Medlemmar:

Ottilia Sandulf, Melina Bellman, Julia Hedström, Erik Bergling och Oscar Garcia.

Hemsida

Instagram

Tiktok

Bild1.png

TimeGuard UF

Vi erbjuder kvalitativa och eleganta klockstativ i trä, tillverkade för hand i Sverige. 

Medlemmar
Olle Zetterberg, Karl Nichols, Edvin Bergqvist, Vilgot Evesund, Filip Jagt. 

Instagram

 

756A462B-F7B5-43AD-8A9D-5D7A80FFC9BB_1_105_c.jpeg

Travel UF

Vi på Travel UF erbjuder rymliga, snygga och välorganiserade resesmyckeskrin. Vi vill ge alla smyckesälskare en enkel lösning på problemet med hoptrasslade och borttappade smycken.

”Travel safe med Travel case!”

Medlemmar:

Felicia Julius – VD och personalansvarig
Sofie Höglund – ekonomiansvarig
Ellinor Nyström – administrations- och inköpsansvarig
Signe Lantz – försäljnings- och marknadsförsingsansvarig

Instagram

0FC4F447DBDF4075BFCA14EA0A2004AC.png

WrapItUp UF

WrapItUp UF är specialiserade på anpassningsbara presentboxar för att skapa unika och minnesvärda gåvor där målet är att erbjuda en bekväm och personlig presentlösning för alla tillfällen.

Medlemmar:

Wilhelm Af Ekenstam Wihlborg, Jakob Hartgerink, Simon Agrest, Jacob Gustafsson, Axel Greisz Åberg

Instagram

processed-458C2EED-6D8E-44BE-814A-DBBC774ACB93-e1701773755320.jpeg

LockItUp UF

Vi säljer fingeravtrycks lås.

Medlemmar:

Fabian Löwenadler – VD
Oskar Roos – ekonomiansvarig
Elias Pått – inköpsansvarig
Oliver Nwosu – försäljningsansvarig
Olle Löf – Marknadsföringsnsvarig

Instagram

image.jpeg

Argento UF

Vi köper in smycken/delar secondhand för att sedan tillverka nya smycken och sälja. 

Medlemmar:

Linnéa Snejde Svedin & Felicia Wallbom 
Logotyp-ny-klar-bild.png

Everyday UF

Vi på Everyday UF erbjuder necessärer som är både snygga och praktiska som samtidigt bidrar till något bra. Necessärerna är helt tillverkade i Sverige på en fabrik i Gävle och trycket görs på en fabrik i Lerum. Necessärens utsida är gjord av ett vattenavstötande tyg och insidan är gjord i svart konstläder som också är helt vattenavstötande.  På insidan finns även ett fack för ytterligare organisering. 10% av vinsten går till Barnrättsorganisationen Maskrosbarn som är en organisation som hjälper barn och unga med svåra hemförhållanden. Så samtidigt som necessären underlättar din vardag gör den också världen till en lite bättre plats.

Medlemmar:

VD: Thea Ahlberk
Ekonomiansvarig: Linn Adolfsson Funk
Marknadsföringsansvarig: Charlotte Haldorsen
Inköp- och kommunikationsansvarig: Maya Carenco
Försäljningsansvarig: Sofia Sundelius

Instagram

Tiktok

IMG_4565.jpg

Aromatic UF

Försälning av återpåfyllningsbara perfymbehållare i högsta rang. Våra produkter är högkvalitativa till ett bra pris.

Medlemmar:

Alexander Brunzell VD, Alexander Henriksson Administratör, Elias Rejeb Försäljningsansvarig, Alexander Aronsson Marknadsföringsansvarig, Dexter Sylvén Ekonomiansvarig

Instagram

Tiktok

A5E11BE2-12E1-4DE9-87B9-5C00280A4DD6_1_201_a-scaled-e1701940336482.jpeg

Tibble Merch UF

Vi säljer merch åt vår egen skola Tibble Täby.

Medlemmar:

Eric, Arvid, Gabriel, Hampus, Arian

Instagram

Embracelets-profil.jpg

Embracelets UF

Vi är ett företag som gör armband gjorda utav återvunna jeans där en del av varje köp till en organisation som man väljer beroende på vilken färg på armbandet.

Medlemmar:

Elliot Linder, Selena Giraldo, Alida Freding.

Instagram

Tiktok

Plick

image001-1.jpg

ERAaccessories UF

Vi är ett ungdomsföretag som säljer accessoarer. Vi har hittills sålt bälten, halsdukar, datorfodral och kommer fortsätta med att sälja accessoarer av olika typer.

Medlemmar:

Elliot Denney, Axel Westring, Rufus Grigorov Aiello.

Instagram

Logga-1.png

Norrortathletics UF

Vi är ett UF företag som håller på med att arrangera sportevenemang och liknande såsom golftävlingar padeltävlingar osv för elever på gymnasieskolor där vi även ger iväg schyssta priser till vinnarna.

Medlemmar:

Sebastian Linderud, Gabriel Edström, Jakob Örtlund, Sven Bynander och John Ekström.

Instagram

Bild1-1.png

SecondTreasure UF

Vi är ett företag som kommer bedriva försäljning av varor med fokus på begagnade varor och restaurera dem före vi säljer vidare dem. Detta då vi vill skapa en mer hållbar marknad i Sverige dr man inte slänger saker bara för att man inte vill ha något längre, utan ger produkten en ny chans till ett nytt liv. 

Medlemmar:

Klas Ullerstam, Jens Kanegärd, Hugo Hasselgren, Axel Koivumäki och Marcus Gisler 

Instagram

ladda-ned-1.png

Ekbollen UF

Vår vision är enkel men kraftfull – att göra golf mer tillgängligt och prisvärt för alla. För att förverkliga detta fokuserar vi på att erbjuda begagnade golfbollar till ett betydligt lägre pris jämfört med både förstahandspriser på marknaden och andrahandspriser för golfbollar.

Medlemmar 

William Myhre – VD
Felix Ringmar – Administrations- och kommunikationsansvarig
Edvin Fagerlund – Försäljningschef
Maximilian Falkman – Ekonomiansvarig

Instagram

image001-1-1.jpg

MarinGlans UF

MarinGlans UF är grundat av fyra dedikerade båtägare som delar en passion för båtvård och förstår det unika förhållandet mellan ägare och båt. Vi specialiserar oss på professionell rengöring och polering av båtar och strävar efter att leverera ett perfekt glansigt resultat. Vår tjänst riktar sig särskilt till båtägare med begränsad tid och önskan om högkvalitativ båtvård.

Medlemmar

Christoffer Thulin – VD, Jacob Sterner – Marknadsföringsansvarig och försäljningsansvarig, Elias Dahlström – Kommunikation och administrationsansvarig, Lazar Delic – Ekonomiansvarig och Inköpsansvarig