Nya elever hälsas varmt välkomna!

Varmt välkommen till din nya skola!

Vi ser fram emot att lära känna dig och tillsammans med dig och skolans personal ge dig en fantastisk gymnasietid på Tibble Gymnasium Campus Kista.

Första skoldagen

Vi hälsar dig välkommen tisdagen den 18 augusti 2020, kl. 09.00 för en första introduktionsdag. Upprop sker klassvis för alla elever i årskurs 1.

Vi inleder dagen med att samlas programvis utanför skolan, så att vi kan hålla distans på ett bra sätt. Där inväntar du att biträdande rektor ropar upp din klass. Tänk på att alltid behålla distansen.

Efter uppropet följer ett program med din mentor och dina klasskamrater.

Föräldrainformation

Måndagen den 17 augusti 2020, kl. 17.30-ca 19.00 välkomnar vi alla vårdnadshavare för att presentera skolan och ge viktigt information kring skolan av rektor, mentorer och personal i skolan.

Kontakta oss

Om du har frågor under sommaren kan du höra av dig till biträdande rektor jose.calvo@ck.tibble.nu. José återkommer till dig så snart som möjligt eller senast inom 5 arbetsdagar fram till augusti.

Frågor angående gymnasieantagningen hänvisas till Gyantagningen: gyantagningen@storsthlm.se

Varmt välkommen i höst!