Ny ansökan & reservantagning

Ny ansökan till Campus Kista

Du som önskar en plats på Tibble Gymnasium Campus Kista men som inte valt till skolan i gymnasievalet har fortfarande möjlighet att göra en ansökan. Vi kommer att ha möjlighet att behandla din ansökan i samband med att vi tar över elevlistorna från gyantagningen den 15 augusti.

Du kan när som helst under året ansöka om att börja studera på Tibble Gymnasium Campus Kista.

Skicka din ansökan om plats till studie- och yrkesvägledare Patrik Öhrstedt, patrik.ohrstedt@ck.tibble.nu.

Ansökan ska innehålla följande:

Elevens namn
Personnummer

Bifoga dokument med slutbetyg från årskurs 9.

Du får svar inom 24h helgfria vardagar.

Reservantagning

Du som har en reservplats till Tibble Gymnasium Campus Kista kommer att kontaktas av oss i mån av plats. Vi tar kontakt genom de uppgifter som angetts i ansökan.

Platser kommer kunna erbjudas efter köordning i den mån antagna elever av olika anledningar väljer att lämna sina platser. Om vi inte lyckats nå dig inom ett par timmar går erbjudandet vidare till nästa elev i kön.

Patrik Öhrstedt
Studie- och yrkesvägledare