jason-dent-WNVGLwGMCAg-unsplash-1-1.png

Hälsning från rektorn

Rektor José Calvo hälsar nya och gamla elever välkomna tillbaka till Tibble

Välkommen till Tibble gymnasium!

Det är med glädje jag hälsar dig varmt välkommen till gymnasiet! Din utbildning hos oss kommer att hjälpa dig nå dina framtida mål samtidigt som du kommer skapa många roliga minnen under resans gång. Det centrala på vår, elevernas och personalens skola är att du ska trivas och att du ska få kunskaper som hjälper dig att göra skillnad.

Tillsammans med dina lärare och skolkamrater kommer du under din tid på gymnasiet förbereda dig för vidare studier på universitet och högskola, samt fördjupa dig i vad som krävs för att göra världen till det bättre. Du kommer lära dig att inspirera din omgivning och våga förändra. Bli en changemaker!

Tibble Gymnasium Campus Kista kommer ge dig tre fantastiska år där jag och min personal kommer göra vårt yttersta för att ge dig alla förutsättningar för att du ska kunna prestera på topp. Som en del av den Cedergrenska skolkoncernen som skolan ingår i kommer du utöver klassrumsundervisning av högsta kvalitet även få möjlighet att kombinera studierna med roliga aktiviteter som ger dig minnen för livet. Vi tar bland annat med er ut på båttur i skärgården, bjuder in till bal på Cedergrenska tornet och arrangerar tävlingar i den Cedergrenska rodden.

Det ska bli kul att lära känna just dig och se din utveckling!

José Calvo, rektor

Kontakt

Rektor

José Calvo

Telefon: 079-349 98 40

@