Öppet Hus 2020

Varmt välkommen till Digitalt Öppet Hus 2020!

I och med de rådande omständigheterna har vi valt att köra höstens öppna hus digitalt. Den 24 november kommer du via Zoom kunna ta del av presentationer från rektorn och de olika utbildningarna, samt ställa frågor i en chatt till lärare och elever från varje program.

Varje program presenteras enskilt 3 gånger under kvällen. Därmed kommer du ha möjlighet att ta del av presentationer från alla utbildningar. 

Tisdag 24 november  

Tillfälle 1 - 16:30

Tillfälle 2 - 17:30

Tillfälle 3 - 18:30

I och med att vi kör digitalt öppnar vi upp antalet platser och du behöver därmed inte boka en biljett för att delta i ett möte. Länkarna till mötet kommer publiceras på den här sidan under dagen för öppet hus. 

 

UPPLEV SKOLAN UTAN ÖPPET HUS

Du som inte har möjlighet att delta under öppet hus har fortfarande möjlighet att ta del av materialet som presenteras där, som information från rektor och programansvariga. På hemsidan kommer du också hitta filmer med intervjuer från lärare och elever på varje program så du ska få en känsla av hur det är att plugga på vår skola. Du kommer också kunna göra ett virtuellt besök på skolan för att se våra lokaler. Detta material kommer finnas tillgängligt för alla från 23 november.  

Kontakta SYV och biträdande rektor

Under öppet hus kommer du även ha möjlighet att ställa frågor till våra studie- och yrkesvägledare och biträdande rektor i en chatt som är bemannad mellan kl16-20. Länk till chatten publiceras här inom kort.

TISDAG 24 NOVEMBER KL16-20

Kom på en privat visning

Vi tar gärna emot er i mindre sällskap åt gången för att visa upp vår fina skola och berätta mer om oss och våra program. Boka en visning med vår biträdande rektor på: jose.calvo@ck.tibble.nu.