Öppet Hus 2021

Välkommen på Digitalt Öppet Hus!

I och med de rådande omständigheterna genomför vi årets öppna hus digitalt. 4 maj kl17 sänder vi live på Instagram från skolans nya lokaler, där du får träffa lärare och elever och möjlighet att ställa frågor. Du kan redan nu ta del av en tidigare livesändning längre ner på sidan, eller kika in på vår Instagram för att ta del av massa spännande material.

Klicka här för att komma till vår Instagram

 

3D-visning av skolan 

Gör ett virtuellt besök och klicka dig runt i våra fina lokaler och ta del av informationen om våra utbildningar och filmer som visar hur det är att vara elev på skola.

Under pilen i vänstra hörnet som heter "Highlights" kan du snabbbt ta dig vidare till den utbildningen eller delen av skolan du vill veta mer om. Tryck på de färgglada prickarna och lär dig mer om skolan.

Blå prick: Information i text.
Röd prick: Filmer eller bilder.
Gul prick: Information om antagningsgränser och poängplan.

Välkommen in här!

Kom på en privat visning

Vi tar gärna emot er i mindre sällskap åt gången för att visa upp vår fina skola och berätta mer om oss och våra program. Boka en visning med vår biträdande rektor på: jose.calvo@ck.tibble.nu.

Ställ frågor via telefon

Du kan också ställa dina frågor direkt via telefon, genom att bli uppringd av någon av oss på skolan. Ange ditt telefonnummer via formuläret nedan så ringer vi upp dig följande onsdag mellan kl15:30-17:00.

Bli uppringd av Tibble Campus Kista!