Öppet Hus 2021

Välkommen på Digitalt Öppet Hus!

I och med de rådande omständigheterna genomför vi årets öppna hus digitalt. 21 januari och 2 februari kommer du via Zoom kunna ta del av presentationer från rektorn och de olika utbildningarna, samt ställa frågor i en chatt till lärare och elever från varje program. Skicka in en intresseanmälan via länken nedan för att få en påminnelse inför det öppna huset.

Skicka in din intresseanmälan här! 

 
Schema
17:00 Samhällsvetenskapsprogrammet
18:00 Naturvetenskapsprogrammet
19:00 Ekonomiprogrammet 

 

UPPLEV SKOLAN UTAN ÖPPET HUS

Du som inte har möjlighet att delta under öppet hus är välkommen att ta del av information om skolan på vår hemsida. Här hittar du filmer från de olika programmen och intervjuer med lärare och elever. Du kan också göra ett virtuellt besök på skolan för att se våra nya fina lokaler. Läs mer hur nedan.

 

3D-visning av skolan 

Gör ett virtuellt besök och klicka dig runt i våra fina lokaler och ta del av informationen om våra utbildningar och filmer som visar hur det är att vara elev på skola.

Under pilen i vänstra hörnet som heter "Highlights" kan du snabbbt ta dig vidare till den utbildningen eller delen av skolan du vill veta mer om. Tryck på de färgglada prickarna och lär dig mer om skolan.

Blå prick: Information i text.
Röd prick: Filmer eller bilder.
Gul prick: Information om antagningsgränser och poängplan.

Välkommen in här!

Kom på en privat visning

Vi tar gärna emot er i mindre sällskap åt gången för att visa upp vår fina skola och berätta mer om oss och våra program. Boka en visning med vår biträdande rektor på: jose.calvo@ck.tibble.nu.

Ställ frågor via telefon

Du kan också ställa dina frågor direkt via telefon, genom att bli uppringd av någon av oss på skolan. Ange ditt telefonnummer via formuläret nedan så ringer vi upp dig följande onsdag mellan kl15:30-17:00.

Bli uppringd av Tibble Campus Kista!