Öppet Hus

Varmt välkommen till Öppet Hus 2020!

Öppet hus är ett utmärkt tillfälle att ta reda på om du kommer trivas på skolan. Därför bjuder vi in dig till en dag där du får möjlighet att träffa vår rektor, lärare och elever som kan ge dig informationen du behöver inför ditt gymnasieval. Upptäck våra lokaler, lär dig mer om programmen på skolan och ta reda på hur det är att vara elev på Tibble Gymnasium Campus Kista.

För att kunna reglera antalet besökare under kvällen kommer du ha möjlighet att boka in dig för en tid att besöka vår skola. Bokningen sker online och blir tillgänglig på hemsidan senare under hösten. Det kommer finnas ett begränsat antal platser och det är först till kvarn som gäller.

Vi följer utvecklingen av hälsomyndighetens rekommendationer och reserverar oss för förändringar i programmet. Vi säkerställer möjlighet att hålla avstånd mellan alla sällskap och ber er visa hänsyn till andra besökare.


Tisdag 24 november  

Tillfälle 1 - 16:30

Tillfälle 2 - 17:30

Tillfälle 3 - 18:30Adress:
Isafjordsgatan 30B (Dansgymnasiets lokaler)
164 40 Kista

Digitalt öppet hus

Digitala öppet hus

Vi vill såklart att även du som inte har möjlighet att delta på plats ska få tillgång till den information just du behöver inför ditt gymnasieval. Därför har vi tagit fram en digital lösning som gör det möjligt för dig att lära dig mer om våra program, ställa frågor och uppleva skolans lokaler – allt från ditt eget hem!

Håll utkik på vår hemsida och sociala kanaler där mer information publiceras inom kort.