lowres_kista_R9Q1463.jpg

Våra lärare

Möt lärarna på Tibble Campus Kista

Lär känna några av våra fantastiska lärare på Tibble som berättar om vad som är det bästa med deras jobb och varför de valt att bli lärare.

Möt Martin Hyrén - Lärare i Historia & Samhällskunskap

"Att göra eleverna så förberedda som möjligt för den framtid som väntar dem efter gymnasiet, det driver mig varje dag."

Martin är lärare i Historia och Samhällskunskap på Tibble Campus Kista, och han ansvarar även för elevernas projektveckor som sker fyra gånger per läsår. Han tycker att det bästa med att vara lärare är att det är ett varierat arbete som aldrig blir tråkigt.

”Kreativiteten i planeringsarbetet, nerven i föreläsningssituationen och inte minst att man hela tiden får lära sig nya saker tillsammans med eleverna i projektfasen.”

Läs hela intervjun här!

Möt Patrik Öhrstedt - Studie- & yrkesvägledare

"Att göra eleverna så förberedda som möjligt för den framtid som väntar dem efter gymnasiet, det driver mig varje dag."

Patrik är studie- och yrkesvägledare på Tibble Campus Kista och han finns där för att hjälpa eleverna i deras val som kommer efter gymnasiet. Han tycker det är otroligt givande att få hjälpa eleverna att öppna nya perspektiv.

”Att göra eleverna så förberedda som möjligt för den framtid som väntar dem efter gymnasiet, det driver mig varje dag.”

Läs hela intervjun här!

Möt Karin Saxén - Lärare i Svenska

"Det är lyxigt att omges av engagerade och duktiga kollegor och drivna, vetgiriga elever."

Karin är lärare i Svenska på Tibble Campus Kista som älskar att få spendera dagarna med härliga människor som lär henne nya saker varje dag.

”Eftersom jag älskar att jobba med ungdomar var valet av yrke enkelt. Det känns som en ynnest att få vara med och stötta ungas lärande och personliga utveckling varje dag. Jag hade inte kunnat välja ett bättre jobb.”

 

Läs hela intervjun här!