Nationell idrottsutbildning - innebandy

NATIONELL IDROTTSUTBILDNING (NIU) I INNEBANDY PÅ TIBBLE GYMNASIUM, REKOMMENDERAT AV SVENSKA INNEBANDYFÖRBUNDET.

Med Nationell Idrottsutbildning (NIU) i innebandy på Tibble Fristående Gymnasium, som är ett gymnasium med en hög akademisk ambitionsnivå, får du maximala möjligheter att kombinera studier med din innebandysatsning. Möjligheten att välja den nationella idrottsutbildningen (NIU) i innebandy gäller oavsett vilken innebandyförening du tillhör.

Innebandyutbildningen fokuserar på individuell utveckling av dig som innebandyspelare där kvalificerad träningsverksamhet på skoltid kombineras med träning och tävling i den egna föreningen. Du får en gymnasie- och innebandyutbildning av högsta kvalitet samtidigt som du kan vara med och skapa kontinuerliga framgångar för din förening.

När du väljer den nationella idrottsutbildningen (NIU) i innebandy på Tibble Fristående Gymnasium får du möjlighet att, utöver träning i din egen klubb, träna med instruktörer från Täby FC tre pass i veckan på skoltid.

Innebandyutbildningen är öppen för de som väljer att studera på Tibble Fristående Gymnasium och går på Ekonomiprogrammet inriktning ekonomi, Naturvetenskapsprogrammet inriktning natur och Samhällsvetenskapsprogrammet inriktning samhälle och IHL - Idrott, Hälsa och Ledarskapsprogrammet.

NIU består av 400p, där nedanstående kurser ingår:

Idrottsspecialisering 1, 100p
Tränings- och tävlingslära 1, 100p
Idrottsspecialisering 2, 100p
Tränings- och tävlingslära 2, 100p

Ansökan
Ansökningsblankett finns här. Skicka in din ansökan senast 1 december 2017.

 

Vid frågor, kontakta:
GÖRAN CUMZELIUS
Skolansvarig Tibble gymnasium
070- 975 29 12
goran.cumzelius@tibble.nu

Fredrik Jonsson
NIU-ansvarig/tränare Täby FC
070-4487090
jonsson1@outlook.com