Ekonomi

EK

Är du intresserad av ekonomi eller juridik? Då ska du välja ekonomiprogrammet.

Tibble är ensamma i Stockholm med att ha två förstelärare i ekonomi. Dessutom har alla ekonomilärare yrkeserfarenhet från näringslivet och det säkerställer att eleverna får en utbildning av högsta kvalitet. Du får göra studiebesök på företag och rättegångar. Du får lyssna till föreläsare från universitet, rättsväsende och näringsliv. Du kommer att få möjlighet att utveckla en egen affärsidé, och därefter starta och driva ett företag inom ramen för Ung Företagsamhet. På ekonomi-programmet väljer du inriktning Ekonomi eller inriktning Juridik.

Poängplan

Här kan du se hela Ekonomiprogrammets poängplan

Läs Mer

kontakt

Programchef Liisa Gellerstedt 
08- 5228 27 01
liisa.gellerstedt@tibble.nu 

Kontakta Liisa

Inriktningar

Internationell Ekonomi (fördjupning)

Tibble’s international economics program is one of the longest running business programs in Norrort for students interested in an international career.

Läs mer

Ekonomi

Det här är en bred basutbildning inom ekonomi, som ger dig både en gedigen teoretisk bakgrund samt möjligheter att praktiskt utöva dina kunskaper. Du som väljer Inriktning Ekonomi kommer att mötas av behöriga, engagerade lärare. Tillsammans utforskar vi företagandets villkor och lyssnar till inspirerande röster från erfarna entreprenörer. Vi bjuder in gäster från universitet och högskola som håller både lärare och elever uppdaterade på det senaste inom forskningen.

Läs mer

Juridik

Tycker du att rättvisa i samhället är viktigt?... juridik och kriminologi är spännande?... ekonomi är intressant? Då är inriktningen Juridik på Tibble rätt val för dig! Det är en högskoleförberedande inriktning som ger dig mycket goda möjligheter att läsa vidare på universitet för att bli till exempel advokat, affärsjurist, domare, ekonom eller polis. På Tibble ger vi dig de bästa kunskaperna och arbetsredskapen för att du ska kunna utvecklas och nå dina framtida mål.

Läs mer