Tibblekampen 2017!

Introduktionsveckan på Tibble gymnasium avslutades traditionsenligt med Tibblekampen.

I regn och rusk genomfördes 7-kampen i ett glatt humör. När det väl var dags för rundbanestafetten och framförallt dragkampen så hittade faktiskt solen fram då och då. Alla klasserna jobbade och slet tillsammans på ett beundransvärt sätt. Med minsta möjliga marginal segrade NA17B före IHL17A och på tredje plats TE17A.

Det utkämpades också kamp utifrån vilken klass som hade bästa utklädnad, team spirit och hejaramsa.

3:e platsen togs av SAJ17A med motiveringen:
"De höll sin rosa fana högt och stärkte sin laganda med en hejarramsa. Med glitter och glans tar de tredje platsen och har därmed förtjänat sin prinsesstårta."

2:a platsen togs av SAB17B med motiveringen:
"Detta lag visar på samhörighet genom sin unisona klädsel, där varje elev deltar. De lyste upp i regnet och stod ut i mängden. Med genomtänkt tema som även gick igen i deras hejarramsa, så faller ljuset på."

Segrare blev ES17A med motiveringen:
"Med ett blött tema stod de bäst emot dagens väder. Peppade både varandra och andra så att det hördes över hela arenan. Med glädje, glimten i ögat och 100 procent deltagande sjunger dem till sig första platsen."

Vi ser fram emot att ta hand om dessa trevliga elever under 3 år och lotsa fram dem till studentavslutningen våren 2020.

Se alla klassers resultat här!

Bästa utklädnad, teamspirit & hejarramsa!

Under dagen avgjordes även tävlingen om Tibblekampens bästa utklädnad, teamsprit & hejarramsa. Elevhälsans domare bedömde alla lagen utifrån de tre kriterierna: utklädnad, teamspirit, hejarramsa. Alla tre pallplaceringarna får tårt-fika som pris!

Tredje platsen - motivering:
De höll sin rosa fana högt och stärkte sin laganda med en hejarramsa. Med glitter och glans tar de tredje platsen och har därmed förtjänat sin prinsesstårta: SAJ17A

Andra platsen - motivering:
Detta lag visar på samhörighet genom sin unisona klädsel, där varje elev deltar. De lyste upp i regnet och stod ut i mängden. Med genomtänkt tema som även gick igen i deras hejarramsa, så faller ljuset på: SAB17B

Första platsen - motivering:
Med ett blött tema stod de bäst emot dagens väder. Peppade både varandra och andra så att det hördes över hela arenan. Med glädje, glimten i ögat och 100 procent deltagande sjunger dem till sig första platsen. ES17A!