Topp-tio i stor IT-tävling!

Databävern är en populär och inspirerande tävling i datalogiskt tänkande för barn och unga i åk 2-9 samt gymnasiet. Tävlingens mål är att på ett lekfullt sätt låta barn och unga bekanta sig med programmering, logiskt tänkande och problemlösning.

Databävern hålls årligen i november, 2015 deltog 38 olika länder runt om i världen med 1 313 000 deltagare. Det året hade Tibble som bäst en 6:e placering. I år har vi två elever bland de 10 bästa i Sverige och flera av våra elever fick fina resultat i tävlingen!

Tibbles Adam Genell har bäst resultat i Stockholms län och 3:e placering i Sverige. Inte många poäng efter kom Tibbles Christian Munoz på plats 9. Stort grattis till er och våra andra tävlande elever!