Tibble Akademi på Ekdal & Ekdal

Den som såg det nya samhällsprogrammet Ekdal & Ekdal på SVT 2 igår,  noterade säkert ett flertal bekanta ansikten i publiken! Mycket riktigt - eleverna i Tibble Akademi hade front-row-position bakom de inbjudna talarna i SVT:s nya samhällsprogram Ekdal & Ekdal.

Det är ett program som fokuserar på de riktigt kluriga samhällsfrågorna anno 2019. I första programmet diskuterades demokrati, igår tisdag 22 januari, diskuterades Internet.

Tibble Akademis elever fick uppleva hur hela härligheten spelades in. Det är tajt, proffsigt och fokuserat. Att se studio 2 från insidan, att känna luften vibrera av nervositet och se hur programledarna trampar runt för att likt en elitidrottsman prestera på sitt yttersta när det verkligen gäller, det är en spännande upplevelse!

Tack alla ni trevliga elever som följde med oss lärare! Vi blev alla lite klokare!