SM medaljer till tibbles niu-elever

Guld och brons till Tibble elever på NIU- basket i USM

I helgen 21-22/4 spelades Final Four i basket för U17 pojkar och flickor i Norrköping. Norrort, som består av 5 flickor och 5 pojkar från Tibbles NIU i basket, var kvalificerade till denna final.

Flickorna förlorade knappt semifinalen mot AIK. Bronsmatchen spelades sedan mot Södertälje och där blev det seger. Grattis tjejer till bronsmedaljen i USM.

I laget spelade Tibble tjejerna: Sofia Brage, Rebecka Ekström, Fanny Hahne, Lina Johansson och Alma Dejus.

Pojkarna vann sin semifinal mot AIK och spelade därefter en rafflande final mot Norrköping Dolphins. Efter en spännade final stod Norrort som segrare efter förlängning.

Grattis pojkar till guldmedaljen i USM.

I laget spelade Tibble pojkarna: Henrik Dahlbeck, Tobias Bremander, Linus Folcke, Dante Sangregorio, Kristoffer Skilje och Isak Skott