Idrottsfestivalen 2017

I fredags den 15/12 gick 2017:års Idrottsfestival av stapeln i en fullsatt sporthall.

I kampen mellan Tibble och Åva gymnasium var denna gång Tibble ganska överlägsna. Det var endast i handbollsmatchen som det var kamp in i det sista, där till slut Tibble segrade med uddamålet. I övrigt blev resultaten följande med Tibbles siffror först: Volleyboll 2-0, Basket 24-6, Innebandy flickor 2-0, Innebandy pojkar 3-0, Handboll mixat 6-5, Fotboll flickor 4-0 och slutligen Fotboll pojkar 4-0. En förkrossande 7-0 seger.

Ett stort tack till huvudarrangörerna från Åva gymnasium och Täby polisen, Ung i Täby och Medley som gjorde det möjligt att genomföra Idrottsfestivalen. Vi vill också rikta ett stort tack till alla våra duktiga deltagande elever samt alla övriga elever som skötte sig utmärkt som åskådare.