Elever tipsade om att hon kan vara Täbys bästa lärare!

Täby Nyheter kom till Tibble för att prata med teaterlärare Anna Johansson efter ett tips från elever om att hon kan vara Täbys bästa lärare.

Jag har jobbat i snart 25 år med teater, jag har gjort mina 10 000 timmar, jag kan mitt ämne. Sedan är jag tydlig och ingen kappvändare. Det tar tid för eleverna att förstå hur man jobbar med teaterämnet, det kräver disciplin. Efter vår utbildning ska eleverna vara redo att söka till scenskolan eller danshögskolan, säger Anna i intervjun.

På Tibble har Anna varit i 23år. Anna undervisar i teater och tillsammans med kollegorna Mikael Littwold och Malin Stenholm arbetar hon just nu med elevernas slutproduktion, den årliga Tibble-musikalen. Det här blir den 19e musikalen som Anna regisserar för Tibble. I år sätter de upp High School Musical som har premiär i april.

Läs hela artikeln om Anna här.