Art in Progress är Täbys bästa UF företag!

Det var i torsdags som vinnarna i årets Draknäste korades och det stod klart att Tibbles
Art in Progress är Täbys bästa UF-företag!

I det nya kommunhusets lobby hade Täbys företagare samlats och så även finalisterna i årets Draknäste, elever från Tibble Gymnasium, Åva Gymnasium och Täby Enskilda Gymnasium. Finalisterna har efter kvalomgångar på sina respektive skolor blivit utvalda att representera deras skolor i finalen som var uppdelad till två tillfällen. Tidigare under våren har varje företag hållit i en företagspresentation framför en benhård jury bestående av framgångsrika och erfarna företagare och entreprenörer. Den andra delen bestod av torsdagens prisceremoni.

Alla sex UF-företag som tog sig till finalen är vinnare i sig och gjorde otroligt bra ifrån sig under vårens presentationsmoment framför juryn. Med en innovativ idé om att marknadsföra unga konstnärers verk på stilrena produkter lyckades däremot Art in Progress väcka juryns intresse lite extra och vinna deras förtroende. Det var lyckliga och stolta företagare som mottog förstapriset på scenen.

Art in progress är grundat och drivas av Tibble-eleverna Hanna Pousette, Felix Agvald, Emilia Romero, Sophia Carlstedt och Elsa Beckérus.

STORT GRATTIS!