Vi söker en händig Servicetekniker

Sinne för god service & praktisk problemlösning?
Vi söker en händig servicetekniker till vårt serviceteam!

Som en del av vårt uppskattade serviceteam innehar du en central roll på skolan. Du har ett brett arbete med allt från ansvar av skolans säkerhet till hantering av böcker samt målning, underhåll och reparationer av lokaler och anläggningar. Du medverkar också i genomförandet kring events och mässor såsom öppet hus.

 

Personliga egenskaper
För att passa in hos oss är du initiativtagande, självständig och har god social kompetens. Du har lätt för att samarbeta och en positiv attityd till ungdomar. Jobbet passar dig som både är serviceinriktad och har sinne för praktisk problemlösning. Vi ser gärna att du som söker är junior och utvecklingsbenägen.

 

Kvalifikationer

  • Du har gymnasieutbildning, gärna till något av byggbranschens yrken
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och vara kunnig vad det gäller praktiska arbetsuppgifter inom hantverkaryrket
  • God fysisk form då du ofta är i rörelse
  • B-körkort
  • Talar och förstår engelska

 

Ansökan
Skicka din ansökan till ian.conroy@tibble.nu

Sista ansökningsdag är 30 juni. Intervjuer sker löpande.

 

Kontakt
Ian Conroy
Servicechef
ian.conroy@tibble.nu

 

 

Om oss

Tibble Gymnasium är en medelstor skola i Täby med ca 1100 elever. Vi erbjuder EK, EST, HU, IHL, SAM, NA och TE.

Vi prioriterar kvalitet och anser att en satsning på lärarna är rätt väg för att nå dit. Ambitionen är att vara bäst i landet på det vi gör. Satsningen på kvalitet genomsyrar allt arbete och skolan har idag flest förstelärare i landet.

I årets gymnasieval var Tibble den mest sökta gymnasieskolan i nordostsektorn och låg i toppskiktet för förstahandsval i hela Storstockholm. Enligt Skolverkets senaste undersökning är Tibble en av Sveriges bästa skolor.

Med närhet till grönområden, idrottsanläggningar och goda kommunikationer ligger Tibble Gymnasium strategiskt placerat med bara några hundra meter till Täby Centrum. Vi har ett skolbibliotek med över 26 000 titlar, en stor teater med över 500 åskådarplatser och tillgång till Tibble sportcenter med friidrottsanläggning, simbassäng, klättervägg och mycket mer.