Vi söker gymnasielärare!

Tibble Gymnasium var i årets gymnasieval en av de mest sökta skolorna i förstahand i hela Storstockholm. Vi söker därför flera nya medarbetare som vill vara med på resan att utveckla skolan när vi växer.

Vi söker dig som är behörig gymnasielärare med goda ämneskunskaper och gärna ett par års erfarenhet. Du trivs med att vara en del av en välutbildad och engagerad lärarkår och deltar gärna i kollegialt lärande.

Du har ett tydligt ledarskap i klassrummet och hög tilltro till elevers förmåga att lära sig. Du strävar efter en varierad undervisning och har förmågan att entusiasmera och inspirera dina elever. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Till hösten söker vi dig som är behörig i något eller några av följande ämnen:

- Samhällskunskap
- Psykologi
- Svenska
- Idrott och hälsa
- Ekonomi
- Juridik
- Naturkunskap
- Fysik
- Matematik
- Franska
- Engelska
- Spanska

Vi har attraktiva anställningsvillkor och marknadsmässiga löner. Vi erbjuder även ett förmånligt friskvårdsbidrag. Vi tillämpar ferietjänst.

Kollektivavtal med LR och LF innebär att du omfattas av tjänstepension och försäkringar hos oss.

 

Ansökan
Skicka din ansökan till jobbansokan@tibble.nu

Sista ansökningsdag är 30 maj. Intervjuer sker löpande.

 

Kontakt
Liisa Gellerstedt
Programchef Ekonomiprogrammet
liisa.gellerstedt@tibble.nu

Andreas Franke
Programchef Samhällsvetenskapsprogrammet & Språk & kommunikation
andreas.franke@tibble.nu

Marie-Louise Spagnoli
Programchef IHL & Estetiska programmet
marie-louise.spagnoli@tibble.nu

 

Om oss

Tibble Gymnasium är en medelstor skola i Täby med ca 1100 elever. Vi erbjuder EK, EST, HU, IHL, SAM, NA och TE.

Vi prioriterar kvalitet och anser att en satsning på lärarna är rätt väg för att nå dit. Ambitionen är att vara bäst i landet på det vi gör. Satsningen på kvalitet genomsyrar allt arbete och skolan har idag flest förstelärare i landet.

I årets gymnasieval var Tibble den mest sökta gymnasieskolan i nordostsektorn och låg i toppskiktet för förstahandsval i hela Storstockholm. Enligt Skolverkets senaste undersökning är Tibble en av Sveriges bästa skolor.

Med närhet till grönområden, idrottsanläggningar och goda kommunikationer ligger Tibble Gymnasium strategiskt placerat med bara några hundra meter till Täby Centrum. Vi har ett skolbibliotek med över 26 000 titlar, en stor teater med över 500 åskådarplatser och tillgång till Tibble sportcenter med friidrottsanläggning, simbassäng, klättervägg och mycket mer.